LSDSP piedāvā «konkursā» pieteikties uz vietu Saeimas vēlēšanu sarakstā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Kārkliņš / LETA

Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija (LSDSP) piedāvā «konkursā» pieteikties uz iespēju kandidēt Saeimas vēlēšanās no partijas saraksta, informēja politiskā spēka priekšsēdētāja vietniece Margarita Krauča.

LSDSP jūnijā šādu aicinājumu arī publicējusi sociālajā tīklā «Facebook.com». Konkurss esot uz vietu LSDSP vēlēšanu sarakstā 2018.gada rudenī gaidāmajās Saeimas vēlēšanās. Partija mudina sekot līdzi tās lapai sociālajā tīklā, dalīties ar ierakstu un aizpildīt anketu, kā arī sola sazināties ar interesentiem.

Krauča teica, ka līdz šim aicinājumam esot atsaukušies ap 50 cilvēku.

Viņa skaidroja, ka akcija tiek rīkota ar mērķi, lai noskaidrotu cilvēku interesi par vēlmi aktīvi darboties partijā. Aizņemtības dēļ plašāku informāciju viņa nesniedza.

Politiskais spēks konkursā aicinājis pieteikties cilvēkus, kas vēlas aktīvi ietekmēt procesus valstī. Lai piedalītos akcijā, dalībniekiem tā jāpopularizē sociālajos medijos, kā arī jāaizpilda anketa, sniedzot motivāciju kandidēšanai uz parlamentu.

Pašlaik LSDSP Saeimā nav pārstāvēta, un iepriekšējās parlamenta vēlēšanās nepiedalījās. Politiskais spēks startēja šogad notikušās pašvaldību vēlēšanās, bet, piemēram, Rīgā ar 0,23% vēlētāju atbalsta domē netika ievēlēts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu