No «Tallink» prāmja ūdenī ielēkusi sieviete

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Naktī uz trešdienu ap plkst.2 no «Tallink» prāmja « Isabelle» ūdenī ielēkusi sieviete, portālam TVNET apstiprināja uzņēmumā.

(Papildināta visa ziņa)

Prāmis bija ceļā no Rīgas uz Stokholmu, kad notika traģiskais negadījums.

«Tallink» pārstāve Baiba Muceniece stāstīja, ka īsi pēc plkst.2 naktī kuģa apkalpe saņēma paziņojumu par to, ka, iespējams, cilvēks ir pārlēcis pār bortu. Nekavējoties tika sākta cilvēks aiz borta glābšanas operācija. Operāciju koordinēja Tallinas Jūras meklēšanas un glābšanas centrs, kura atbildības zonā tajā brīdī atradās kuģis. Meklēšanas operācijā piedalījās kuģi «Isabelle» un «Romantika». Meklēšanas operācija notika ilgāk nekā divas stundas un noslēdzās plkst.4.20. Cilvēks diemžēl netika atrasts.

Saskaņā ar sākotnējo informāciju cilvēks, kas pārlēcis pār bortu no kuģa 9.klāja, ir 1973. gadā dzimusi sieviete, Lietuvas pilsone. Negadījumam ir aculiecinieki. Informācija ir nodota atbildīgām institūcijām, tai skaitā Zviedrijas policijai.

Jau ziņots, ka naktī uz trešdienu Latvijā reģistrēti aptuveni 20 tūkstoši zibeņu, un tā ir lielākā zibeņošanas intensitāte valstī pēdējo gadu laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu