NEPLP retranslējamo TV sarakstā iekļauj «Gazprom Media» propagandas kanālus

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) šodien sēdē nolēma Latvijā retranslējamo audio un audiovizuālo programmu sarakstā iekļaut Krievijas holdinga «Gazprom Media» programmas «NTV Stil», «NTV Serial» un «NTV Pravo».

Visus trīs iepriekšminētos kanālus piedāvā Krievijas maksas satelīttelevīzijas operators «NTV Plus», kas Krievijā darbojas vairāk nekā 20 gadus, liecina informācija uzņēmuma mājas lapā.

Kanālā «NTV Stil» iespējams vērot dzīvesstila raidījumus par ceļošanu, dizainu, mājokļa remontu un dzīvojamās telpas labiekārtošanu. Tāpat kanālā redzami raidījumi kulinārijas un gastronomijas raidījumi, kā arī pārraides par veselīgu dzīvesveidu, psiholoģiju un dokumentālās filmas.

Kanālā «NTV Serial» tiek pārraidīti populāri seriāli, filmas un telenoveles. Tā programmā ietilpst arī ekskluzīvs tematiskais saturs - intervijas ar aktieriem, seriālu un kino ziņas, ziņas par jaunu seriālu filmēšanas procesa aizkulisēm u.c.

Savukārt kanāls «NTV Pravo» ir dokumentāls un izglītojošs kanāls par tiesu sistēmas tematiku. Tajā tiek pārraidīti tiesu šovi, pētnieciskās žurnālistikas un publicistikas raidījumi, dokumentālie seriāli un realitātes šovi.

«NTV Plus» saviem abonentiem piedāvā vairāk nekā 280 dažāda satura kanālus. Kompānijas sniegto pakalpojumu abonentu skaits ir vairāk nekā trīs miljoni cilvēku. «NTV Plus» reģionāli centri un klientu apkalpošanas centri darbojas 65 Krievijas teritorijā esošajās pilsētās.

«NTV Plus» ir daļa no Krievijas «Gazprom Media» holdinga.

Apraides atļaujas izsniegtas arī SIA «Content Hub» izplatītajām televīzijas (TV) programmām «Travel and Adventure» un «Trick». «Travel and Adventure» ir Krievijas televīzijas kanāls, kas veltīts ceļošanas un piedzīvojumu tematikai, liecina informācija kanāla mājas lapā. Kanālā tiek piedāvāti raidījumi, kuros tiek sniegti padomi ceļotājiem un piedāvāti dažādi ceļošanas maršruti.

Savukārt «Trick» ir Krievijas televīzijas izklaides kanāls, kurā tiek piedāvāti raidījumi par apmāna, mahināciju un triku tematiku, liecina informācija televīzijas operatora «Rustelekom» mājas lapā. Kanāla ēterā tiek pārraidītas dokumentālās filmas par dažādām afērām un krāpniecības iespējām, iluzionistu šovi, izložu šovi, populārzinātniski raidījumi, melu un apmāna psiholoģijai veltīti raidījumi, kā arī mākslas filmas un televīzijas seriāli.

Kanāla operators «Rustelekom» ir viena no lielākajām nacionālā mēroga telekomunikāciju kompānijām Krievijā. Tā piedāvātos maksas televīzijas pakalpojumus izmanto vairāk nekā 9,4 miljoni abonentu, no kuriem 4,4 miljoni izmanto interaktīvās televīzijas pakalpojumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu