Trīsgadīgs mazulis aizbēg no bērnudārza un dodas uz veikalu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Nedēļas sākumā kāds trīs gadus vecs mazulis aizbēdzis no bērnudārza un devies uz vietējo pārtikas veikalu, portāls TVNET uzzināja Rīgas pašvaldības policijā.

Otrdien, 1.augustā, neilgi pirms pulksten 12 Rīgas pašvaldības policijas Vidzemes pārvaldes darbinieki saņēma informāciju no kāda Teikas pārtikas veikala klienta par nomaldījušos bērnu.

Ierodoties notikuma vietā, policisti sastapa 79 gadus vecu vīrieti, kurš pastāstīja, ka atnācis uz pārtikas veikalu un ievērojis pa veikala telpām klīstam aptuveni trīs gadus vecu zēnu bez vecākiem. Sirmais kungs nolēma ziņot policijai.

Sarunas laikā pie policistiem pienāca kāda satraukta sieviete, kura paskaidroja, ka ir netālu esošās pirmsskolas izglītības iestādes darbiniece. Sieviete skaidroja, ka puika noklīdis no grupiņas, atvēris vārtiņus un aizgājis. Arī iepriekš manīti līdzīgi gadījumi, kad zēns vēlējies viens pats doties prom, tomēr līdz šim viņam tas nebija izdevies.
Izglītības iestādes darbiniece ar zēnu devās atpakaļ uz bērnudārzu, kur par notikušo veiktas pārrunas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu