Saistībā ar remontdarbu haosu Rīgas ielās domē sasauc ārkārtas sēdi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Pēc Rīgas domes opozīcijas deputātu aicinājuma šodien plkst.13 notiks pašvaldības Satiksmes un transporta lietu komitejas ārkārtas sēde, aģentūru LETA informēja domē.

Ārkārtas sēdes darba kārtībā iekļauts jautājumu par satiksmes dalībnieku drošību remontdarbu laikā, kā arī jautājums par ielu remontdarbu plānošanu un to ietekmi uz satiksmi, satiksmes organizāciju un sastrēgumiem.

Kā ziņots, Rīgas domes opozīcijas partiju deputāti savākuši deviņus nepieciešamos deputātu parakstus Satiksmes un transporta lietu komitejas ārkārtas sēdes sasaukšanai, pavēstīja Rīgas domes deputāts Vilnis Ķirsis (V).

Deputāti pieprasa sasaukt ārkārtas komitejas sēdi, lai apspriestu satiksmes dalībnieku drošības apdraudējumus Rīgas ielu remontdarbu laikā, kā arī iegūtu skaidrojumus par ielu remontdarbu plānošanu, organizēšanu un to radītajiem sastrēgumiem.

Iesniegumu pašvaldības Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājam Vadimam Baraņņikam (S) parakstījuši deviņi deputāti, to starp visi četri opozīcijas frakciju vadītāji - Vilnis Ķirsis (V), Jānis Bordāns (JKP), Baiba Broka (VL-TB/LNNK) un Juris Pūce (LA).

Deputāti prasīja sēdes darba kārtībā iekļaut jautājumu par satiksmes dalībnieku drošību remontdarbu laikā, kā arī par ielu remontdarbu plānošanu un to ietekmi uz satiksmi, satiksmes organizāciju un sastrēgumiem.

Tāpat opozīcijas deputāti arī prasīja Rīgas domes Satiksmes departamentu sagatavot un iesniegt plānoto remontdarbu veikšanas laika grafikus darbiem, kurus vēl šogad plānots pabeigt. Deputāti pieprasīja arī Satiksmes departamentam iesniegt saskaņotās satiksmes organizācijas shēmas par objektiem Rīgas centrā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu