Transporta nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanas biroja budžets nākamgad - € 475 337

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Transporta nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanas biroja budžets 2018.gadā būs 475 337 eiro, otrdien lēma valdība.

Tostarp darbinieku atlīdzībai paredzēti 330 178 eiro, precēm un pakalpojumiem 123 693 eiro, bet kapitāliem ieguldījumiem 21 466 eiro.

Izmeklēšanas biroja darbības nodrošināšanai aviācijas nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanas jomā paredzēti līdzekļi 185 000 eiro apmērā, dzelzceļa satiksmes negadījumu izmeklēšanas jomā 187 036 eiro apmērā un jūras negadījumu izmeklēšanas jomā 103 301 eiro apmērā.

Transporta nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanas birojs ir valsts budžeta nefinansēta iestāde, un tā darbība aviācijas nelaimes gadījumu un incidentu izmeklēšanas jomā tiek finansēta no ieņēmumu daļas par tranzīta lidojumu aeronavigācijas pakalpojumiem Rīgas lidojumu informācijas rajonā, dzelzceļa satiksmes negadījumu izmeklēšanas jomā no publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras finansējuma, savukārt jūras negadījumu izmeklēšanas jomā - no Latvijas Jūras administrācijas līdzekļiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu