Tiesai nodod lietu par astoņu kilogramu nežāvētas marihuānas izaudzēšanu (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Prokuratūra nodevusi Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesai krimināllietu par astoņu kilogramu nežāvētas marihuānas izaudzēšanu un piecu kilogramu žāvētas marihuānas glabāšanu, informēja Ģenerālprokuratūras preses sekretāre Kristīne Sutugina.

Saskaņā ar lēmumu par krimināllietas nodošanu tiesai apsūdzētais savā dzīvoklī iesēja puķupodos iegādāto bīstamo narkotisko vielu kanabisu (marihuāna), izaudzējot 40 kanabisa saturošus augus, kas kopā veidoja vairāk nekā astoņus kilogramus nežāvēta kanabisa.

Turklāt vīrietis savā dzīvesvietā glabāja teju piecus kilogramus izžāvēta kanabisa.

Minētās narkotiskās vielas lielā apmērā, kas neatļauti glabātas apsūdzētā dzīvesvietā, 2017.gada 12.janvārī kratīšanas laikā atrada Valsts policijas darbinieki.

Apmērs, sākot ar kuru kanabisa daudzumi atzīstami par lieliem, izžāvētai marihuānai ir virs 100 gramiem, nežāvētai marihuānai - virs viena kilograma.

Konkrētais gadījums ir viens no pēdējā laika lielākajiem atklātajiem noziedzīgajiem nodarījumiem, kas saistīti ar minētās vielas apriti.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu