Šlesers par noklausīšanos Zatleram sūdzējies jau viņa prezidentūras laikā (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

«Tās sarunas ir īstas. Kāpēc man ir tāda pārliecība? Pie manis atnāca Šlesers un personīgi pateica «Prezidenta kungs, mani Rīdzenē noklausās. Dariet kaut ko»,» RīgaTV 24 raidījumā «Preses klubs» atklāja eksprezidents Valdis Zatlers.

Zatlers raidījumā atminējās sarunu, kas viņa prezidentūras laikā notika starp viņu un vienu no «oligarhu sarunu» dalībniekiem Aināru Šleseru. Šlesers esot sūdzējies par to, ka viņa sarunas noklausās, un lūdzis Zatleru kaut ko darīt lietas labā. «Tās sarunas ir īstas. Kāpēc man ir tāda pārliecība? Pie manis atnāca Šlesers un personīgi pateica «Prezidenta kungs, mani Rīdzenē noklausās. Dariet kaut ko. Man no KNAB tāds un tāds cilvēks to pateica»,» raidījumā sacīja eksprezidents.

Zatlers esot Šleseram jautājis, kurš KNAB darbinieks viņam sniedzis šādu informāciju, taču Šlesers nav vēlējies atklāt šī cilvēka vārdu. «Lai kaut kā viņu atspēkotu, es jautāju «Nu kāds ir uzvārds tam cilvēkam, kas ziņo no KNAB?», viņš saka «Es jums neteikšu». Nu ja neteiks, tad mūsu saruna ir beigusies,» Zatlers atsauca atmiņā notikušo sarunu.

Bijušais Valsts prezidents norādīja, ka ir pārsteigts par to, ka šīs sarunas turpinājās: «Tas, kas mani pārsteidz ir tas, ka viņi zināja, ka viņus noklausījās, un turpināja.»

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu