Ķekavas novada domi turpmāk vadīs Viktorija Baire (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ķekavas novada domi turpmāk vadīs Jaunās konservatīvās partijas (JKP) pārstāve Viktorija Baire, šodien nolēma jaunievēlētās domes deputāti.

Ķekavas novada domes sēdē par priekšsēdētāja amata kandidātu tika izvirzīta Baire (JKP), Valts Variks (Vidzemes partija), Voldemārs Pozņaks (LZP), Neils Kalniņš (JKP), Aigars Vītols (LZS) un Gatis Līcis. («Gods kalpot mūsu Latvijai»)

Variks, Pozņaks un Vītols savu kandidatūru atsauca, norādot, ka vēlēšanās vairākuma vēlētāju atbalstu ieguva JKP, tāpēc tieši šai partijai būtu jāvada dome. Savukārt Kalniņš atsauca savu kandidatūru, uzsverot, ka vērtējot deputātu profesionalitāti bijušas lielas diskusijas un panākta vienošanās par mēra amata kandidāti izvirzīt JKP pārstāvi Bairi.

Jaunievēlētās domes deputāti balsoja par diviem izvirzītajiem mēra kandidātiem - Bairi un Līci. Par Bairi nobalsoja 12 deputāti - Indra Priede (LZS), Vītols, Arnolds Keisters («Reģionu alianse»), Dzintra Medne (JKP), Olafs Klūdziņš (JKP), Variks, Andis Damlics («Reģionu alianse»), Andris Ceļmalnieks (JKP), Kalniņš, Juris Žilko («Vienotība»/«Politiskā partija izaugsme»/«Latvijas attīstībai»), Baire un Pozņaks. Par Līci nobalsoja pats Līcis un Anastasija Prokopenko (S), bet deputāts Andis Adats («Vienoti Latvijai») nenobalsoja ne par vienu no kandidātiem.

Divi deputāti - Juris Jerums («Vienotība»/«Politiskā partija izaugsme»/«Latvijas attīstībai») un Agnese Geduševa («Gods kalpot mūsu Latvijai») - uz sēdi nebija ieradušies.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu