Liepājā aizdegusies dzīvojamās ēkas vannas istaba un tualete

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sestdien ap plkst.14 ugunsdzēsēji glābēji devušies uz Zāļu ielu Liepājā, kur divstāvu dzīvojamās ēkas otrā stāva dzīvoklī dega vannas istaba un tualete četru kvadrātmetru platībā, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējušies desmit cilvēki, no kuriem viens bija cietis un nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem.

Savukārt sestdien ap pusnakti dienests saņēma izsaukumus uz Mirdzas Ķempes ielu Liepājā, kur deviņstāvu dzīvojamās mājas devītā stāva dzīvoklī bija piededzis bez uzraudzības atstāts ēdiens 0,5 kvadrātmetru platībā. Ugunsdzēsēji glābēji no piedūmotajām telpām izglāba apmēram 60 gadus vecu vīrieti.

Latvijā pagājušajā diennaktī dzēsti 20 ugunsgrēki, un tajos viens cilvēks cietis.

Novados vakar reģistrēti 15 ugunsgrēki, Latvijas pilsētās - četri, bet vienā gadījumā degusi kūla. Rīgā sestdien nav reģistrēts neviens ugunsgrēks.

Kopš gada sākuma Latvijā reģistrēti 6619 ugunsgrēki, no kuriem 2254 ir kūlas degšanas gadījumi. Ugunsgrēkos šogad cietuši 264, gājuši bojā 47, bet izglābti 234 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu