EDSO iepazīsies ar Daugavpils pieredzi nacionālo minoritāšu jautājumos

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ivars Soikāns / LETA

Trešdien, 16.augustā, Daugavpili apmeklēs trīs Eiropas Drošības un sadarbības organizācijas (EDSO) eksperti un Ārlietu ministrijas, Kultūras ministrijas pārstāvji, informēja Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļā.

Daugavpils domē plkst.12 viesi tiksies ar domes priekšsēdētāja vietnieci Līviju Jankovsku, Izglītības pārvaldes vadītāju Marinu Isupovu, Kultūras pārvaldes vadītāju Eleonoru Kleščinsku, kā arī 3.vidusskolas, Krievu vidusskolas- liceja un J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas direktoriem.

Viesi tiks informēti par Daugavpils pieredzi saistībā ar nacionālajām minoritātēm, nacionālo kultūras biedrību darbību, pašvaldības atbalstu dažādu tautību aktivitātēm un Daugavpils skolu pieredzi.

Pēc tikšanās Daugavpils domē viesi apmeklēs Baltkrievu kultūras centru un tiksies ar Nevalstisko organizāciju pārstāvjiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu