Dombrovskis: Lai vēlētāji atkal noticētu «Vienotībai», jāsagatavo kvalitatīvs piedāvājums (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai vēlētāji atkal noticētu «Vienotībai», jāsagatavo kvalitatīvs politiskais piedāvājums un jāpārliecina par spēju to īstenot, šodien partijas kongresā sacīja Eiropas Komisijas viceprezidents Valdis Dombrovskis (V).

Dombrovskis uzsvēra, ka partija ir tik spēcīga, cik spēcīga ir tās komanda. Tāpēc viņš aicināja politiskā spēka biedrus saliedēties kopīgam darbam. Dombrovskis akcentēja, ka partijas spēks ir cilvēki, kā arī viņu pieredze, savukārt vāja puse ir nesaskaņas partijas rindās. Viņš arī akcentēja, ka biedri reģionos ir aktīvi jāiesaista politiskā spēka darbā, jāaudzina jaunu politiķu maiņa un piebilda, ka partijā netrūkst jaunu un perspektīvu politiķu.

Dombrovskis akcentēja, ka par situācijas normalizāciju partijā ir atbildīgi tikai paši biedri. Vēloties atgūt vēlētāju uzticību, partijai jābūt uzticīgai saviem ideāliem - naudas, oligarhu lomas mazināšanai politikā.

Viņš atgādināja jau iepriekš pausto, ka partijai ir jāatgriežas pie saknēm. Dombrovskis norādīja, ka Latvijas politikā rodas daudz jaunu partiju, politiskais piedāvājums ir sadrumstalots, kā arī ir bažas par atsevišķu kaimiņu iejaukšanos Latvijas iekšpolitikā.

Dombrovskis uzsvēra, ka «Vienotība» nedrīkst izlaist no rokām Eiropas jautājumus. Rudenī notiks diskusijas par Eiropas nākotni, kur šī politiskā spēka pārstāvjiem ir aktīvi jāpiedalās.

Kā ziņots, šodien «Vienotības» kongresā notiks jauna valdes priekšsēdētāja un politiskā spēka vadības vēlēšanas. Uz «Vienotības» valdes priekšsēdētāja amatu izvirzītas ekonomikas ministra, Ministru prezidenta biedra Arvila Ašeradena un partijas priekšsēdētāja vietnieka Edvarda Smiltēna kandidatūras. Kandidatūras uz valdes priekšsēdētāja amatu būs iespējams izvirzīt arī partijas kongresā.

Kongresam bija izvirzīti 328 delegāti, un no rīta bija reģistrējušies 257 «Vienotības» biedri.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu