Cilvēki kuplā skaitā apmeklē Rīgas svētku pasākumus Vērmanes dārzā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša / LETA

Šodien cilvēki kuplā skaitā apmeklē Rīgas svētku pasākumus Vērmanes dārzā, novēroja aģentūra LETA.

Šodien Rīgas svētku ietvaros Vērmanes dārzā notiek dažādi pasākumi, tostarp Latvijas Maiznieku biedrības rīkotā «Maizes iela» un Latvijas Grāmatizdevēju asociācijas rīkotā «Grāmatu iela».

Galvenokārt Vērmanes dārza pasākumus apmeklē ģimenes ar bērniem un gados vecāka gada gājuma apmeklētāji.

«Grāmatu ielā» cilvēki ar lielu interesi uzkavējās pie aptuveni 30 izdevēju plašo grāmatu klāstu, savukārt «Maizes ielā» apmeklētājus piesaistīja Latvijas maizes ražotāju piedāvājums un rīkotās akcijas.

Tāpat Vērmanes dārza teritorijā notiek dažādas aktivitātes ģimenēm un bērniem, kas iesaistās radošajās darbnīcās un veido mākslas darbus no ziediem. Pieprasīts izklaides veids ir arī staigāšana uz ķekatām.

Svētku apmeklētāji arī izrāda interesi par koncertu, kas notiek uz Vērmanes dārza estrādes skatuves.

Rīgas svētkus piedāvā Rīgas dome sadarbībā ar Rīgas brīvostas pārvaldi un nodibinājumu «Rīgas tūrisma attīstības birojs». Tos organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments kopā ar pasākumu veidotājiem - uzņēmumiem un sabiedriskajām organizācijām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu