Piecgadīgu zēnu Kurzemes reģionā notriec auto (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Aizvadītajā diennaktī smaga trauma notikusi Kurzemes reģionā, kur kādu piecus gadu vecu puisīti notriecis auto, kad viņš izgājis uz ielas, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Zēns guvis smagas traumas, un smagā stāvoklī kopā ar ārstu speciālistu brigādi nogādāts Bērnu klīniskā universitātes slimnīcā (BKUS). Pēc Vītolas teiktā, salīdzinoši nesen līdzīgs negadījums šajā reģionā jau noticis. Autovadītājiem jābūt sevišķi uzmanīgiem, ņemot vērā tuvojošos skolas sākumu, kad bērni atgriežas dzīvesvietās no vasaras brīvlaika.

Tāpat aizvadītajā diennaktī mediķi snieguši palīdzību kādai 32 gadus vecai sievietei Latgales reģionā, kura pēc neveiksmīga lēciena dīķī guvusi pleca un galvas traumas. Cietusī stabilā stāvoklī nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1262 izsaukumu, no tiem 304 bija saistīti ar dažāda rakstura traumām.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu