Divi vīrieši gūst apdegumus, lietojot benzīnu (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aizvadītajā diennaktī mediķi snieguši palīdzību diviem vīriešiem, kuri guvuši apdegumus, lietojot benzīnu, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Apdegumus guvis kāds 48 gadus vecs vīrietis Vidzemes reģionā, kurš ugunskurā ielēja benzīnu no kanniņas. Notika uzliesmojums, kā rezultātā aizdegās plastmasas kanna, un vīrietis guva nopietnus kakla, krūškurvja un roku apdegumus. Cietušais nogādāts slimnīcā Rīgā.

Kāds 71 gadu vecs vīrietis Latgalē lietojis benzīnu. Degviela uzliesmoja un vīrietis guva plašus vairāku ķermeņa daļu apdegumus.

Savukārt kāda 84 gadus veca sieviete Kurzemē uz abām kājā uzlējusi karstu ūdeni, gūstot augšstilbu un apakšstilbu apdegumus. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1262 izsaukumu, no tiem 304 bija saistīti ar dažāda rakstura traumām.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu