Uz autoceļa Umurga–Cēsis–Līvi atrasts divus gadus vecs makšķernieku tīklā sapinies bērns (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Svētdien, 20. augustā, Pārgaujas novada Raiskuma pagastā, Auciemā, uz autoceļa Umurga – Cēsis – Līvi nomales, 1968. gadā dzimusi sieviete atradusi aptuveni divus gadus vecu puisīti, kura kājas bija sapinušās vecā, pamestā makšķernieku tīklā, portālu TVNET informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē.

Bērns nespēja sniegt informāciju par to, kā nokļuvis ceļmalā un no kurienes nācis, tāpēc sieviete to nogādāja tuvākajā policijas iecirknī. Mazais bija stipri izsalcis. Sieviete bērnu arī pabaroja.

Pēc tam, kad bērns tika nogādāts iecirknī, policijas darbinieki informāciju nodeva bāriņtiesai, kā arī, sazinoties ar apkaimē dzīvojošajiem, mēģināja noskaidrot bērna vecāku identitāti.

Pēc kāda laika iecirknī ieradās bērna māte un vecmāmiņa. Izrādījās, ka bērns uzticēts pieskatīšanai, jo māte atradusies darbā, un, kamēr vecmāmiņa gatavojusi pusdienas, mazais nemanot aizklīdis līdz autoceļam.

Savukārt 20.augustā pulksten 11.04 Alūksnē divi mazgadīgi bērni uzkāpuši uz piektā stāva atvērta loga palodzes. Izbraucot policijas norīkojumam, konstatēts, ka 1988.gadā dzimusī piecu bērnu māmiņa nav pamanījusi, ka 10 un 7 gadus vecās atvases spēlējušās uz palodzes.

Valsts policija atgādina, ka bērni ir vecāku atbildība! Sargāsim sevi un savus mīļos no nelaimes!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu