Skolas laiks un ielu remonti - vēl plkst.10 Rīgas ielas sastrēgušas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas ielas, kā jau paredzēts, pirmajā īstajā skolas dienā sastrēgušas. Soctīklu lietotāji to aktīvi atspoguļo savos kontos. Sagaidāms, ka tā būs arī turpmāk kādu laiku, līdz situācija varbūt nedaudz normalizēsies, kad beigsies vērienīgie remonti Rīgas centra ielās.

Rīgā šorīt izveidojušies sastrēgumi uz Vanšu tilta, Krišjāņa Valdemāra ielas, Kalpaka bulvārī, bet trolejbusi un autobusu kavējās līdz aptuveni 20 minūtēm.

«Balticmaps» pieejamā informācija liecina, ka sastrēgums izveidojies uz Slokas ielas, Kalnciema ielas un Vanšu tilta centra virzienā. Pārdaugavā palēnināta satiksme ir uz Raņķa dambja, Mūkusalas ielas, Eksporta ielas. Savukārt centrā sastrēgums izveidojies uz Eksporta ielas, Kalpaka bulvāra, Valdemāra ielas, Dzirnavu ielas, Krasta ielas posmā pie Centrāltirgus un citviet.

SIA «Rīgas satiksme» pārstāvis Viktors Zaķis pastāstīja, ka sastrēgumu dēļ trolejbusi un autobusi šorīt kavējis līdz pat 20-30 minūtēm, tomēr pašreiz kavēšanās laiks sāk mazināties. Viņš norādīja, ka pirmās mācību dienas dēļ iedzīvotājiem jārēķinās, ka sabiedriskais transports varētu kavēties arī pēcpusdienā un vakarā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu