Zēns gūst traumas, iekrītot mājā iekārtotā lūkā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Ceturtdien slimnīcā nogādāts kāds četrus gadus vecs zēns, kurš guvis traumas, iekrītot mājā iekārtotā lūkā, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola.

Zēns, spēlējoties mājās, nebija pamanījis, ka lūka, kas atrodas mājas otrajā stāvā, nav aizvērta, un izkritis tai cauri. Negadījuma rezultātā puika guvis galvas un ķermeņa sasitumus.

Vidzemē kāds trīs gadus vecs zēns nogādāts slimnīcā pēc vairāku pieaugušajiem paredzētu tablešu apēšanas. Savukārt Kurzemē kāds vienu gadu un 10 mēnešus vecs puika sev virsū uzgāza karstu kafijas krūzi, ko pieaugušie bija atstājuši bērnam pieejamā vietā, tādējādi gūstot kakla, krūškurvja un vienas rokas termiskus apdegumus.

Iespējams, smagu galvas traumu guvis kāds četrus gadus vecs zēns, kurš sasitis galvu, krītot no slidkalniņa. Mediķiem ir aizdomas par nopietnu galvas traumu - asiņošanu, kas notikusi traumas dēļ. Zēns nogādāts Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī mediķi saņēmuši 1103 izsaukumus, no kuriem 178 saistīti ar traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu