Rīgas ielu remonti: ja grib, tad var

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Rīgas ielu remontu kvalitāte sadusmojusi nevienu vien sociālo tīklu lietotāju. Salūzis bruģis, automašīnām nepiemērotas uzbrauktuves, kuras ir par augstu, kā arī nebeidzamās kājāmgājēju problēmas pārvietoties «kaujas laukā».

Kāda acīga sociālā tīkla «Facebook» lietotāja pamanījusi, ka remonta kvalitāte būtiski atšķiras Valdemāra ielā un «New Hanza City» teirotrijā, kur top jaunais Laikmetīgās mākslas muzejs. Redzams, ka pēdējā vietā apmales ir bez bojājumiem un šķirbām, kamēr Valdemāra ielā paveras jau ierastais bēdīgais skats.

Fotogrāfiju autore uzsver, ka sabiedrības nauda tiek izšķiesta par nekvalitatīvu darbu, ja skaidri redzams, ka to ir iespējams darīt labāk.

«Sliktākais ir tas, ka Latvijas ceļu būves uzņēmumi māk ļoti labi strādāt, to var redzēt gan mazpilsētās, kur ceļu remonti tiek daudz rūpīgāk plānoti un uzraudzīti, gan privātos objektos, bet bagātā Rīga, protams, var atļauties pasūtīt un pieņemt brāķi, kurš mums visiem kopīgi būs jālieto, visticamāk, daudzus gadu desmitus,» viņa raksta.

Sociālā tīkla lietotāja ir sašutumā, jo tic, ka Rīgas domes pārstāvji nedosies apskatīt visas vietas, kurās nepieciešami labojumi. Un tepat netālu Rīgā ir redzams piemērs, ka var salikt apmales ar nenodauzītiem stūriem un bez atstarpēm. Viņa uzsver, ka «var uztaisīt labi, ja ir kāds, kuram patiesi rūp, lai par samaksāto naudu tiktu saņemts kvalitatīvs produkts. Žēl, ka Rīgas domē tas nevienam nerūp....»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu