Vecmīlgrāvī degošu ārdurvju dēļ no ēkas evakuēti 20 cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: VUGD

Rīgā, Vecmīlgrāvī pagājušā naktī degošu ārdurvju dēļ no ēkas evakuēti 20 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests.

Plkst.2.22 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Melīdas ielu, kur ugunsgrēks bija izcēlies piecstāvu dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka otrā stāva palīgtelpā dega ārdurvis trīs kvadrātmetru platībā.

No otrā stāva izglābti divi cilvēki, kuri nodoti mediķiem (NMPD), bet no ēkas trešā stāva evakuēti 20 cilvēki.

Jau ziņots, ka vakar no plkst. 20 līdz plkst.22 VUGD saņēma vairāk nekā 400 zvanus uz vienoto ārkārtas palīdzības izsaukumu numura 112, par to, ka Vecmīlgrāvī un tā apkārtnē gaisā bija jūtama nezināmas izcelsmes vielas smaka. Ierodoties notikuma vietā, kopā ar Valsts Vides dienestu un Ostas policiju tika apsekota teritorija, bet konkrēts smakas izcelsmes avots netika konstatēts. Turpmākos notikuma apstākļus noskaidros Valsts Vides dienests.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 35 izsaukumus - piecus uz ugunsgrēku dzēšanu, 25 uz glābšanas darbiem, bet pieci no izsaukumiem bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu