Alūksnes novadā pazudis 17 gadus vecs jaunietis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Alūksnes novadā pazudis 17 gadus vecs jaunietis Zorans Jabločkins, informēja Valsts policijā. Jaunietis šā gada 12.septembrī izgāja no Smiltenes tehnikuma Alsviķu teritoriālās struktūrvienības dienesta viesnīcas un kopš tā laika viņa atrašanās vieta nav zināma.

Jaunietis ir 180 centimetrus garš kalsnas miesas uzbūves. Viņam manīts neliels runas defekts. Puisis bija šērbies tumšas krāsas drēbēs.

Par jaunieša prombūtni policiju informēja otrdien un nekavējoties tika uzsākti meklēšanas pasākumi. Pašlaik ir skaidrs, ka tie nav devuši vēlamo rezultātu un policija lūdz iedzīvotāju palīdzību.

Policija lūdz aplūkot attēlā redzamo vīrieti un ziņot, ja ir pieejam jebkāda informācija, kas sekmētu Jabločkina atrašanās vietas noskaidrošanu. Informāciju var sniegt pa tālruņiem 110, 64301417 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu