Lietavu dēļ Latgalē slēgta satiksme vēl vienā autoceļa posmā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lietavu dēļ Kārsavas novadā slēgta satiksme valsts vietējās nozīmes autoceļa Livzinīki - Krīvu Stiglova posmā, pavēstīja AS «Latvijas Valsts ceļi» (LVC).

Applūdis un satiksmei slēgts ir posms ceļa 2,6.kilometrā (km). Šis ir otrs valsts vietējās nozīmes autoceļš Latgalē, kas šodien tika slēgts satiksmei pēc nakts lietavām. Pa dienu applūda un tika slēgts arī valsts vietējais autoceļš Žīguri-Silaciems-Katleši tā 11,8.km, Viļakas novada Žīguru pagastā pie Katlešiem. Abu slēgto posmu apbraukšana iespējama pa pašvaldības un meža ceļiem.

«Naktī uz trešdienu ilgstoša lietus rezultātā grāvjos un upēs ir cēlies ūdens līmenis, meteorologi prognozē, ka periodiski nokrišņi turpināsies, kā arī atsevišķos reģionos pastiprināsies vēja brāzmas,» informēja LVC.

Par vējā kritušiem kokiem un lietavu dēļ applūstošiem vai izskalotiem valsts autoceļiem autovadītāji aicināti informēt, zvanot uz LVC diennakts bezmaksas informatīvo līniju 80005555.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu