Pensionāru sapulcē prasīs nabadzības pieauguma apturēšanu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Rīgā, Strēlnieku laukumā, sestdien notiks Latvijas pensionāru federācijas (LPF) rīkota pensionāra sapulce, kurā tiks vākti paraksti par nabadzības pieauguma apturēšanu un veselības aprūpes nodrošināšanu senioriem.

Sapulcē, kas sestdien notiks Rīgā Strēlnieku laukumā, varētu piedalīties vairāk nekā 1000 dalībnieku, aģentūrai LETA sacīja federācijas priekšsēdētājs, Saeimas deputāts Andris Siliņš (ZZS).

Deputāts teica, ka pateikt precīzu dalībnieku skaitu ir grūti, jo cilvēku, kas piedalīsies sapulē, daudzums atkarīgs arī no laikapstākļiem, kā arī rīdzinieku aktivitātes.

Siliņš norādīja, ka no Latvijas reģioniem varētu piedalīties apmēram 800 dalībnieku. Divi autobusi ar pensionāriem būs no Ventspils, divi - no Rēzeknes, kā arī autobuss - no Madonas.

LPF pensionāru sapulcē sestdien vāks parakstus par nabadzības pieauguma apturēšanu vecākās paaudzes iedzīvotāju vidū un veselības aprūpes nodrošināšanu senioriem.

Sapulce norisināsies no plkst.12 līdz 13.30, un uz to aicināti pensionāru organizāciju pārstāvji no 114 LPF dalīborganizācijām no novadiem un pilsētām. Tāpat sapulcē aicināti piedalīties LPF sadarbības partneru pārstāvji un valsts amatpersonas.

Pasākuma devīze - «Cilvēcīgas un godpilnas vecumdienas».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu