Brīvības ielas remontētājiem sāk aprēķināt € 7400 soda naudu dienā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas dome sākusi sodīt būvniekus par laikā nepabeigtiem ielu remontiem, piemērojot soda naudu 7400 eiro apmērā par katru kavēto dienu, informē Rīgas domē.

17.septembrī pienāca remontdarbu beigu termiņš Brīvības ielas posmam no Lāčplēša ielas līdz Bruņinieku ielai un Valdemāra ielas posmam no Zirņu līdz Laktas ielai. Tā kā konstatēts, ka būvdarbi nav pabeigti, dome darbu veicējam - uzņēmumam «A.C.B.» - piemērojusi soda naudu, kuras apmērs augs ik dienu līdz darbi tiks pabeigti.

«Par divām dienām kopā sanāk jau 14 800 eiro. Par nedēļu būs 51 800 eiro. Ja kavēs divas nedēļas - 103 600 eiro. Matemātika vienkārša,» sociālajos tīklos komentē Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S).

Tāpat viņš atgādina, ka arī citiem remontdarbiem tuvojas beigu termiņš un mudina būvniekus darbus paveikt laicīgi, neaizmirstot par to kvalitāti. Viņš atgādina, ka arī par nekvalitatīvi veiktiem darbiem pienāksies sods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu