Mediķi izglābuši divu vīriešu dzīvības

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar divi vīrieši uz ielas zaudēja samaņu, taču mediķiem izdevās atjaunot abu vīriešu sirdsdarbību, pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

Vienā no gadījumiem Rīgā uz ielas pēkšņi samaņu zaudēja 32 gadus vecs vīrietis. Kopā darbojoties divām mediķu brigādēm, izdevās atjaunot vīrieša sirdsdarbību. Viņš tika nogādās Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā (RAKUS).

Savukārt Vidzemē uz ielas pēkšņi slikti palika 71 gadu vecam vīrietim. Arī viņam palīdzību sniedza divas mediķu brigādes, kurām izdevās atjaunot sirdsdarbību un nogādāt vīrieti Vidzemes slimnīcā.

Vienlaikus vakar traumas darba vietā guva 32 gadus vecs vīrietis, kurš nokrita no otrā stāva jumta, gūstot smagas mugurkaula un galvas traumas. Vīrietis tika nogādāts RAKUS.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1146 izsaukumiem, no tiem 167 bija saistīti ar dažāda rakstura traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu