Glābēji palīdzējuši no meža izkļūt pieciem cilvēkiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) glābēji vakar palīdzējuši no meža izkļūt pieciem cilvēkiem, kuri bija apmaldījušies.

Kā aģentūru LETA informēja dienestā, vakar Ozolnieku novada Cenu pagastā mežā bija apmaldījušies divi cilvēki, bet Grobiņas novada Bārtas pagastā mežā bija apmaldījušies trīs cilvēki. Abos gadījumos, izmantojot skaņas signālus, cilvēkiem norādīts virziens izejai no meža.

Palīdzot nelaimē nonākušiem dzīvniekiem, vakar glābēji Jēkabpilī notvēra dzīvoklī ieskrējušu agresīvu kaķi un nodeva veterinārārstam, Balvos notvēra skolas pagalmā esošu čūsku un palaida mežā, Maskavas ielā Rīgā atbrīvoja suni, kurš bija iesprūdis atkritumos izmestā gāzes plītī, Talejas ielā Rīgā atbrīvoja automašīnas motora nodalījumā iestrēgušu kaķi, bet Biķernieku ielā Rīgā četrstāvu dzīvojamās mājas pagrabā atradās čūska, kuru glābēji notvēra un palaida brīvībā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu