Kamēr Ušakovs skaita soda naudas, tikmēr būvnieki guļ

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aculiecinieks

Kāda sociālā tīkla «Facebook» lietotāja publicējusi fotogrāfiju, kurā divi strādnieki Valdemāra ielā snauž uz ietves, bet tikai viens cītīgi strādā. Tikmēr Rīgas mērs Nils Ušakovs teju katru dienu publicē informāciju, kādas summas tiek aprēķinātas soda naudās par to, ka būvdarbi netiek izpildīti noteiktā laikā.

«Un tagad uzmini nu, kāpēc bruģis uz Valdemāra ielas joprojām nav pabeigts un es katru rītu soļoju pa kurmju rakumiem. Viens tipa strādā. Divi reāli guļ un atpūšas,» pauž kāda sieviete.

Viņa arī norāda, ka šādos tempos ietve tiks taisīta līdz 2018.gada Ziemassvētkiem.

Savukārt Rīgas mērs sociālajos tīklos aktīvi apkopo soda naudas, kuras varēs iekasēt no būvniekiem.

«51 800 eiro – tādu apmēru jau sastāda sods kompānijai ACB par nedēļas kavējumiem remontdarbu grafikā Brīvības ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Bruņinieku ielai, kā arī Valdemāra ielas posmā no Zirņu ielas līdz Laktas ielai. Ir arī labās ziņas. Brīvības iela posmā no Lāčplēša līdz Bruņinieku vakar tika pabeigta. Rīt grasās pabeigt arī Valdemāra ielu posmā no Zirņu līdz Laktas ielai. Tad arī sapratīsim galējo soda apmēru. Par šo naudu celsim bērnu laukumu Valdemāra ielā,» paudis Rīgas mērs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu