Paziņoti desmit iniciatīvas «Iedvesmojošākais skolotājs» uzvarētāji

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izvērtējot mobilo sakaru un interneta operatora «Zelta zivtiņa» rīkotajai Vislatvijas iniciatīvai «Iedvesmojošākais skolotājs» pieteiktos pedagogus, noskaidroti desmit skolotāji, kuri iedvesmo ne vien audzēkņus un kolēģus, bet arī pārējo Latviju, informēja kompānijā.

Iniciatīvas organizatori norāda, ka kopumā iniciatīvas norises laikā tika saņemti apmēram 100 stāsti par skolotājiem. Visvairāk pieteikumu bija no Vidzemes un Kurzemes reģioniem.

Par «Zelta zivtiņas» iedvesmojošāko skolotāju Rīgas reģionā atzīta Rīgas vakara ģimnāzijas vēstures skolotāja Māra Andrejeva un mūzikas skolas «Aprīļa pilieni» dibinātāja un vokālā pedagoģe Nijole Berezina.

Vidzemes reģionā, no kura tika saņemts visvairāk pieteikumu, žūrijas un sociālo tīklu lietotāju uzmanību izpelnījās Cēsu pilsētas pamatskolas matemātikas skolotāja Ligita Neimane un Krišjāņa Valdemāra Ainažu pamatskolas vizuālās mākslas skolotāja Egita Repele.

Kurzemē, kur arī izvērtās sīva cīņa starp pretendentiem, par iedvesmojošākajām skolotājām tika atzītas Talsu sākumskolas latviešu valodas skolotāja Antra Puriņa un Talsu Valsts ģimnāzijas latviešu valodas un literatūras skolotāja Ieva Zariņa.

Savukārt Latgalē žūrijas pozitīvo vērtējumu saņēma Preiļu novada deju kolektīva «Dancari» tautas deju pasniedzējas Ilzes Brokas un Preiļu Valsts ģimnāzijas vēstures un kulturoloģijas skolotājas Ināras Krustas stāsti.

Par iedvesmojošākajām skolotājām Zemgales reģionā kļuvušas Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas estētikas skolotāja Elīna Apsīte un Elejas vidusskolas matemātikas un fizikas skolotāja Mārīte Lazda.

Divi skolotāji no katra Latvijas reģiona pateicībā par ieguldītajiem spēkiem saņems jaunu «Samsung Galaxy J3» viedtālruni.

Vislatvijas iniciatīvu «Iedvesmojošākais skolotājs» šā gada septembrī īstenoja «Zelta zivtiņa» sadarbībā ar tehnoloģiju kompāniju «Samsung».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu