Rīgā plānots iekārtot jaunu atskurbtuvi, suņu sporta laukumu un divas autostāvvietas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Rīgas domes Pilsētas īpašumu komitejas deputāti atbalstījuši ieceres, kas Rīgā paredz atskurbtuves, suņu sporta laukuma un divu autostāvvietu izveidi.

Komiteja lēma, ka Rīgā, Kundziņsalas 7.šķērslīnijā 1, esošais zemes īpašums tiks pārņemts Rīgas pašvaldības īpašumā no Latvijas valstij piederošā nekustamā īpašuma. Komitejas priekšsēdētājs Oļegs Burovs (GKR) skaidroja, ka ēkā paredzēts ierīkot atskurbtuvi un telpu piemērošana šim mērķim varētu izmaksāt aptuveni vienu miljonu eiro.

Tā kā līdz ar Kundziņsalā esošo īpašumu tiek pārņemts arī aptuveni sešus hektārus liels zemesgabals - daļu no tā, iespējams, piešķirs SIA «Rīgas namu pārvaldnieks» tehnikas novietošanai.

Rīgā, Vējstūru ielas rajonā, 3000 kvadrātmetru lielais zemesgabals tiks iznomāts suņu sporta attīstības biedrībai «AgiLatLand». Biedrības pārstāvji plāno tur ierīkot suņu sporta laukumu un konkrēto zemesgabalu varēs iznomāt uz laiku līdz pieciem gadiem.

Savukārt Andreja Saharova ielā 23B, Raņķa dambja un Krišjāņa Valdemāra ielas rajonā esošie zemesgabali tiks iznomāti autostāvvietu izveidei. Stāvvietas tur varēs ierīkot uz laiku līdz pieciem gadiem bet, ja pašvaldībai radīsies nepieciešamība tos izmantot citu projektu realizācijai - teritorijas būs jāatbrīvo.

Galējo lēmumu šajos jautājumos pieņems Rīgas dome.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu