Amatu atstās Jelgavas novada pašvaldības policijas vadītājs Dauginovičs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jelgavas novada Pašvaldības policijas priekšnieks Haralds Dauginovičs iesniedzis atlūgumu, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Enija Kreicberga-Kapša.

Dauginovičs nolēmis amatu atstāt, jo esot pienācis laiks amata vietu nodot jaunākiem un azartiskākiem cilvēkiem.

Jelgavas novada pašvaldībā par policijas vadītāju Dauginovičs sāka strādāt 2010.gadā, bet pirms tam ieņēma vadošos amatus Valsts policijas Dobeles pilsētas un rajona policijas pārvaldē un Jelgavas pilsētas un rajona policijas pārvaldē.

Policijas priekšnieks lūdzis sevi atbrīvot no darba ar 25.oktobri. Finanšu komitejas sēdē izskatītais lēmumprojekts par viņa atbrīvošanu paredz, ka līdz brīdim, kad konkursa kārtībā būs izvēlēts jauns policijas priekšnieks, šos pienākumus pildīs vecākā inspektore Inese Tarvida.

Līdz 27.oktobrim pašvaldība izsludinājusi pieteikšanos vakantajam amatam. Starp pretendentiem izvirzītajām prasībām ir augstākā izglītība, vismaz trīs gadus pieredze vadošā amatā, kā arī vismaz trīs gadu pieredze policijas darbā un izpratne par Pašvaldības policijas funkcijām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu