Rīgas centra spēļu laukumā uzdarbojas zagļi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jaunajā bērnu spēļu laukumā Krišjāņa barona ielā fiksētas jau vairākas zādzības, kā arī, pēc LTV filmēšanas grupas novērojumiem, netrūkst bez uzmanības atstātu skolas somu.

LTV raidījums «Panorāma» piektdienas vakarā vēstīja, ka lielais parka apmeklētāju skaits rada riskus, kas likuši Valsts policijai šo rotaļu laukumu iekļaut patrulēšanas maršrutā.

Agnei, kuras desmitgadīgais dēls pēc stundām kopā ar draugiem mēdz doties uz jauno rotaļu laukumu Krišjāņa Barona ielā, viena šāda pēcpusdiena šonedēļ ievilkās līdz vēlam vakaram, policijas iecirknī rakstot iesniegumu par skrejriteņa zādzību. Zaglis – par viņas dēlu vien pāris gadus vecāks puika.

«Uzstājīgi visu laiku uzmācās – iedod, iedod, iedod, iedod izbraukt.

Un tad jau izrāva no rokām un aizbrauca gabaliņu, un viņš nespēja viņu noķert. Puika šausmīgi pārdzīvoja, un sākumā viņš nesaprata, ko lai dara – zvanīja man, raudāja. Tā ir pirmā reize, un ir ļoti grūti noreaģēt, ko darīt,» stāsta apzagtā zēna mamma Agne.

Centra sporta kvartāla rotaļu laukumā reģistrētas vēl divas zādzības - kādam zēnam nozagts izkritis telefons, bet citam - velosipēds.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu