Izveidota elektroniska rokasgrāmata jaunajām māmiņām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Aptieku tīkls «Benu aptieka» sadarbībā ar Rīgas Dzemdību nama neonatoloģi Ilonu Gulbi izveidojis elektronisku rokasgrāmatu jaunajām māmiņām, informēja SIA «Benu aptieka Latvija» pārstāvji.

Grāmata «Mazuļa un māmiņas rokasgrāmata» elektroniskajā vidē ir pieejama šajā saitē: «http://ej.uz/maminaiunmazulim». Tajā apkopota aktuālākā informācija un speciālistu padomi vecākiem grūtniecības laikā un bērniņa pirmajā dzīves gadā.

Tāpat grāmatā secīgi aprakstīti svarīgākie bērna augšanas un attīstības jautājumi pirmajos dzīves mēnešos, fiziskā un garīgā veselība un attīstība, higiēnas, vakcinācijas, aprūpes jautājumi, aprakstītas arī dažādas problēmsituācijas un kā tās risināt.

«Benu aptiekas» ir daļa no Eiropas mēroga aptieku tīkla, kas apvieno aptuveni 700 aptieku Čehijā, Šveicē, Nīderlandē, Ungārijā, Serbijā, Slovākijā, Igaunijā un Lietuvā. «Benu aptieku» tīkls Latvijā apvieno vairāk nekā 66 aptiekas visos lielākajos valsts reģionos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu