AirBaltic uzsāk tiešos lidojumus jaunā maršrutā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

29. oktobrī lidsabiedrība AirBaltic sadarbībā ar Etihad Airways uzsāks tiešos lidojumus starp Rīgu un Abū Dabī. Pieprasījums ir liels - pasažieri veikuši jau vairāk nekā 9 000 biļešu rezervācijas. Jaunais maršruts pavērs lielākas iespējas plānot eksotiskus ceļojumus no Rīgas.

AirBaltic izpilddirektors Martins Gauss norāda, ka Abū Dabī ir nozīmīgs starptautisks tranzīta mezgls ar 25 miljoniem pasažieru. Pateicoties sadarbībai ar Etihad Airways būs iespēja plānot eksotiskus ceļojumus no Rīgas. Lidojuma pamatcena ir 129, premium 249, biznesa klasē 799 eiro.

Vispopulārākie tālie galamērķi, uz kuriem līdz šim veiktas rezervācijas airBaltic mājaslapā, ir Kolombo, Seišelas, Puketa, Melburna un Sidneja.

AirBaltic maršruts uz Abū Dabī ir populārs arī starp ceļotājiem ārpus Latvijas – 30% rezervāciju šobrīd veiktas no tranzīta pasažieriem, galvenokārt no Skandināvijas un Baltijas valstīm.

Šī maršruta pirmais reiss starp abām pilsētām jau ir izpārdots. airBaltic novēro papildu pieprasījumu arī uz Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta posmu, kas Abū Dabī norisināsies novembra pēdējā nedēļas nogalē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu