Mediķi snieguši palīdzību vīrietim, kurš vairāk nekā desmit stundas nogulējis uz grīdas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: NMPdienests

Vakar Vidzemes reģionā mediķi snieguši palīdzību kādam vīrietim, kurš vairāk nekā desmit stundas pavadījis guļam uz grīdas, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola.

74 gadus vecs vīrietis atrasts savā dzīvesvietā guļam uz grīdas, kur, iespējams, nogulējis vairāk kā desmit stundas. Esošo saslimšanu saasinājumu dēļ vīrietis nav varējis piecelties un mediķi konstatējuši mērenu ķermeņa atdzišanu. Vīrietis stabilā stāvoklī tika nogādāts slimnīcā.

Mediķi snieguši palīdzību arī kādam vīrietim reibumā Rīgas reģionā, kurš atrasts uz ielas guļam grāvī. Vīrietim bijis mitrs apģērbs un nav zināms cik ilgi viņš grāvī nogulējis. Mediķi viņam konstatēja ķermeņa atdzišanu un viņš tika nogādāts slimnīcā.

Savukārt Kurzemes reģionā 26 gadus vecs vīrietis zāģējis koku un nejauši iezāģējis apakšstilbā. Ar zāģētu brūci apakšstilbā vīrietis tika nogādāts slimnīcā.

Latgales reģionā kāds 62 gadus vecs vīrietis, strādājot ar ripzāģi, savainojis plaukstu, kā rezultātā vīrietis guvis plaukstas kaulu un cīpslu bojājumus. Vīrietis no Latgales tika nogādāts pie speciālistiem Rīgā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1117izsaukumiem, no tiem 154 bija saistīts ar dažādām traumām un negadījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu