Forumā spriedīs, kāpēc pēdējos gados apstājies audžuģimeņu skaita pieaugums

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

31.oktobrī plkst.11 Rīgā, viesnīcā «Tallink hotel», notiks Latvijas audžuģimeņu forums, kurā iecerēts analizēt iemeslus, kāpēc pēdējos gados apstājies audžuģimeņu skaita pieaugums, un apkopot priekšlikums motivējošas un atbildīgas audžuģimeņu politikas izstrādāšanai un paildināšanai.

Kā informēja audžuģimeņu apvienības «Terēze» pārstrāvis Dzintris Kolāts, foruma mērķis ir iesaistīt audžuģiemenes, aizbildņus un adoptētājus ģimeniskai videi labvēlīgas politikas veidošanā.

Forumā piedalīsies labklājības ministrs Jānis Reirs (V), Saeimas cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētāja Inese Laizāne (VL-TB/LNNK), demogrāfijas apakškomisijas priekšsēdētājs Imants Parādnieks (VL-TB/LNNK), tiesībsargs Juris Jansons, bijušais bērnu un ģimenes lietu ministrs Ainars Baštiks, nozares eksperti, audžuģimenes, aizbildņi un adoptētāji.

Forumu organizē audžuģimeņu apvienība «Terēze», Kurzemes reģionālā audžuģimeņu biedrība «Estere» un Latgales audžuģimeņu biedrība «Muna sāta».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu