T/c «Alfa» autostāvvietā vairs nevarēs auto «nomest» uz visu dienu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

No šodienas katram autovadītājam tirdzniecības parka «Alfa» autostāvvietā uz automobiļa priekšējā paneļa būs jānorāda informācija par laiku, cikos transportlīdzeklis ir novietots stāvvietā, informēja «Alfa» pārstāvji.

«Alfa» pārstāvji norādīja, ka stāvvietā ir izvietotas ar AS «Latvijas Valsts ceļi» saskaņotas ceļazīmes. Turpmāk autovadītājam, kurš novietojis automobili ar šīm zīmēm apzīmētajā teritorijā, redzamā vietā aiz automobiļa priekšējā stikla jānovieto informācija par laiku, cikos transportlīdzeklis novietots stāvvietā. Laiku var norādīt, izmantojot speciāli tam paredzētus pulksteņus vai atstājot rakstisku zīmīti, kas norāda auto novietošanas laiku. Ja apmeklējums ilgs vairāk nekā četras stundas, autovadītājs varēs atjaunot norādīto laiku un turpināt iepirkšanos.

«Autovadītāji savus transporta līdzekļus bieži atstāj «Alfa» autostāvvietās, lai dotos darba gaitās uz tuvējiem birojiem vai pārsēstos uz sabiedrisko transportu,

kas ērti un ātri aizved tos uz pilsētas centru, lai gan šīs stāvvietas ir paredzētas tirdzniecības parka apmeklētājiem. Lai risinātu šo problēmu, esam izvietojuši jaunas ceļazīmes, kas nosaka «Alfa» autostāvvietu izmantošanas laiku līdz četrām stundām. Tas ir pietiekami gan garākai iepirkšanās tūrei, gan kino apmeklējumam,» sacīja «Alfa» vadītāja Irīna Toropova.

«Alfa» pārstāvji arī atzīmēja, ka Rīgas pašvaldības policija pārraudzīs to, vai auto «Alfa» teritorijā novietots atbilstoši ceļazīmju noteikumu prasībām. «Alfa» pārstāvji atgādina, ka cilvēki ir aicināti ievērot likumu un ceļa satiksmi organizējošās zīmes neatkarīgi no tā, vai tas ir uz ielas vai autostāvvietā.

«Galactico» tirdzniecības centru («Alfa», «Origo», «Galerija Centrs», «Mols» un «Dole») attīstītājs ir nekustamo īpašumu apsaimniekotājs «Linstow», kas darbojas Latvijā jau 20 gadus. Kopējā «Linstow» apsaimniekojamā tirdzniecības centru platība Latvijā ir vairāk nekā 230 000 kvadrātmetri, bet visā Baltijā 329 000 kvadrātmetri. «Linstow» apsaimnieko arī tirdzniecības centru «Ülemiste» - lielāko tirdzniecības centru Igaunijā.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu