Ieceļošana Latvijā liegta Moldovas pilsonei

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Kapša / LETA

Otrdien Lidostas «Rīga» robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta vienai Moldovas pilsonei, jo viņa nespēja pamatot ieceļošanas un uzturēšanās mērķi un apstākļus, informēja Valsts robežsardzes pārstāve Jolanta Babiško.

Moldovas pilsone nosūtīta uz izceļošanas valsti.

Lidostas «Rīga» robežkontroles punktā arī konstatēti divi Krievijas un viens Tadžikistānas pilsonis, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus - nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, pārsniegts vīzā noteiktais uzturēšanās laiks Šengenas zonas valstīs.

Lietvedība viena Krievijas pilsoņa administratīvā pārkāpuma lietās netika sākta, pārējās personas sauktas pie administratīvās atbildības.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti trīs personām - vienam Lietuvas, vienam Kamerūnas un vienam Krievijas pilsonim.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības 14 personas - piecus Krievijas, trīs Latvijas, divus Baltkrievijas, divus Lietuvas, vienu Moldovas un vienu Tadžikistānas pilsoni.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu