Valsts policija sākusi izmeklēšanu par Pokrova kapos izmestajiem būvgružiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Valsts policija sākusi izmeklēšanu, lai noskaidrotu, kurš regulāri Pokrova kapos izmet būvgružus, pastāstīja Rīgas pilsētas būvvaldes pārstāvis Edgars Butāns.

Pokrova kapu teritorijas īpašnieks, kas ir Rīgas Vissvētās dievmātes patvēruma pareizticīgo baznīca, būvvaldei iesniegtajā paskaidrojumā norāda, ka nav informēts par to, kurš kapsētas teritorijā regulāri veic būvgružu izkraušanu.

Pārrunu rezultātā būvvalde un kapsētas pārvaldes pārstāvji vienojušies, ka situācijas atrisināšanā iesaistīs Valsts policiju, kura tagad par notikušo sākusi izmeklēšanu.

Kā ziņots, šī gada 29.septembrī būvvaldē saņemta informācija par atkārtotu smilts un lietota bruģakmens izkraušanu kapsētas teritorijā un pēc apsekošanas informācija apstiprinājusies.

«Šobrīd tur nenotiek nekāda veida būvdarbi, tādēļ gružiem tur nebūtu jābūt, un nav skaidrs, no kurienes tie uzradušies,» skaidroja Rīgas pilsētas būvvaldes pārstāve Ilze Žūka.

Līdz ar to, būvvalde lūgusi kapsētas īpašniekiem iesniegt uzņēmumā paskaidrojumu, kurš un kādam nolūkam šīs darbības veicis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu