Desmit no 22 «Vienotības» Saeimas frakcijas deputātiem ir šīs partijas biedri

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Vienotības» Saeimas frakcijā darbojas 22 deputāti, desmit no tiem ir šīs partijas biedri, bet 12 - pārstāv sadarbības politiskos spēkus vai arī ir bez partijas piederības.

No frakcijas deputātiem «Vienotības» biedri ir Hosams Abu Meri, Astrīda Harju, Ojārs Ēriks Kalniņš, Ainars Latkovskis, Atis Lejiņš, Inese Lībiņa-Egnere, Romualds Ražuks, Laimdota Straujuma, Jānis Upenieks un Renārs Putniņš, aģentūra uzzināja partijā.

Reģionālās partijas, ar kurām sadarbojas «Vienotība», parlamentā pārstāv Aldis Adamovičs, Inesis Boķis, Juris Šulcs un Viktors Valainis.

Savukārt Lolita Čigāne, Aleksejs Loskutovs, Andrejs Judins un Ints Dālderis ir partijas "Kustība "Par!" biedri.

Dzintars Zaķis un Veiko Spolītis vairs nav «Vienotības» biedri pēc dažādiem skandāliem. Nesen no partijās izstājās deputāts Anrijs Matīss, savukārt līdzšinējo «Vienotības» Saeimas frakcijas vadītāju Solvitu Āboltiņu partijas valde vakar lēma izslēgt no politiskā spēka.

Arī citu politisko spēku Saeimas frakcijās darbojās sadarbības partiju pārstāvji. Piemēram, Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) frakcijā daļa deputātu ir to partiju biedri, ar kurām ZZS noslēgusi sadarbības līgumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu