Par cigarešu kontrabandu aizturēta organizēta grupa (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts robežsardze

Naktī no 12. uz 13.jūniju robežsargi Daugavpils novadā aizturēja 5 vīriešus, kuri organizētā grupā nodarbojās ar cigarešu kontrabandu un izņēma 120 tūkstošus cigarešu ar Baltkrievijas akcīzes markām.

Ilgstošu operatīvo pasākumu rezultātā robežsargi Salienas pagastā apmēram 450 metri no valsts robežas aizturēja trīs Latvijas valsts piederīgos, kuri pārvietoja melnā polietilēna plēvē ietītus saiņus. Viens no likumpārkāpējiem robežsargu prasībām nepakļāvās, tādēļ viņa aizturēšanā nācās pielietot dienesta suni un fizisku spēku. Netālu no notikuma vietas saistībā ar līdzdalību cigarešu kontrabandā tika aizturēti vēl divi organizētās grupas dalībnieki, abi Latvijas valsts piederīgie, kuri atbalstīja nelikumīgo nodarbi.

Kopumā izņemts 120 tūkstoši cigarešu "Премьер" un "Премьер 7" ar Baltkrievijas akcīzes markām aptuveni 12 tūkstoši eiro vērtībā.

Par kontrabandu organizētā grupā pret 1978., 1982., 1983., 1984. un 1992.gadā dzimušajiem vīriešiem uzsākts kriminālprocess.

Noziedzīgajā nodarījumā iesaistītās personas ievietotas Valsts policijas Īslaicīgas aizturēšanas vietā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu