Sprādziens mājā Valmierā: iespējamais iemesls - gāzes noplūde

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valmieras Ziņas, valmieraszinas.lv

Kā iespējamais sprādziena iemesls eksplozijai divstāvu ēkā Valmierā tiek minēts gāzes noplūde no gāzes plīts vai balona, portālu TVNET informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāve Inta Palkavniece.

Ugunsdzēsēji glābēji pārmeklējuši sagruvušo ēku un pārliecinājušies, ka ēkā un tās apkārtnē neatrodas cilvēki.

VUGD informēja pašvaldību, kura uz notikuma vietu nosūtīs būvinspektorus, lai tie lemtu par ēkas palikušo konstrukciju drošumu.

Jau ziņots, ka ceturtdienas rītā Valmierā kādā dzīvojamā mājā noticis sprādziens. Ap plkst.9 saņemts izsaukums uz Brīvības ielu, kur, pēc sākotnējās informācijas, divstāvu ēkā noticis sprādziens.

Ugunsdzēsēji konstatēja, ka vienstāvu ēkā ar mansardu nograndis sprādziens kā rezultātā sagruvis ēkas jumts, mansarda stāvs un ēkas sienas. Notikumā bija cietis apmēram 79 gadus vecs vīrietis, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola sacīja, ka cietušais vīrietis nogādāts slimnīcā ar apdegumiem, taču viņa stāvoklis ir stabils. Citu cietušo nav, norādīja Vītola.


KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu