Latvijā liedz ieceļot četriem Ukrainas pilsoņiem, kuriem bija par maz naudas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pāternieku robežkontroles punktā ceturtdien ieceļošana Latvijā liegta četriem Ukrainas pilsoņiem, kuriem nebija pietiekamu iztikas līdzekļu Šengenas zonas valstu apmeklējumam, informēja Valsts robežsardzē. Personas atgrieztas uz izceļošanas valsti

Savukārt lidostas «Rīga» robežkontroles punktā ieceļošana liegta vēl diviem Ukrainas pilsoņiem, jo viņi nevarēja pamatot ieceļošanas un uzturēšanās mērķi un apstākļus. Tāpat konstatēti četri Ukrainas pilsoņi, kuriem bija pārsniegts vīzā noteiktais uzturēšanās laiks Šengenas zonas valstīs. Personas sauktas pie administratīvās atbildības.

Tikmēr Grebņevas robežkontroles punktā ieceļošana Latvijā liegta Krievijas pilsonei, kurai nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti piecām personām - pa diviem Lietuvas un Krievijas pilsoņiem, kā arī vienam Azerbaidžānas pilsonim.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības deviņas personas - piecus Krievijas, divus Igaunijas un pa vienam Ukrainas un Baltkrievijas pilsonim.

Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē kopumā konstatēja 34 likumpārkāpējus. Uz ārējām robežām konstatēti 20 robežpārkāpēji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu