Deputāts Smiltēns ievēlēts Latvijas Reģionu apvienības valdē

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas Reģionu apvienības Pārstāvju sapulcē nolemts LRA valdē ievēlēt Saeimas deputātu Edvardu Smiltēnu, informēja pats politiķis.

Pārstāvju sapulcē tika pieņemts lēmums par apvienības valdes sastāva paplašināšanu un maiņu. Ņemot vērā, ka politiskā kustība «Sabiedrība centriskai politikai» (SCP) kļuvusi par LRA sadarbības partneri, SCP vadītājs Edvards Smiltēns vienbalsīgi tika ievēlēts LRA valdē, skaidro deputāts.

«Mūsu politiskās kustības mērķis ir kvalitatīvi mainīt Latvijas politisko vidi, apvienojot jaunus, talantīgus un izglītotus cilvēkus, kuri kļūs par jaunu maiņu Latvijas politikā. Vērojot pašreizējo situāciju, varam secināt, ka centriskie politiskie spēki ir iziruši un politika radikalizējas, tāpēc par savu uzdevumu uzskatām nostiprināt centrisko domāšanu un idejas Latvijas politikā, izstrādājot jaunu politisko piedāvājumu. Mums jāstiprina Latvijas orientāciju Rietumu virzienā, kas nozīmē, ka mūsu valstij jābūt stiprai Eiropas Savienības un NATO sastāvdaļai. Tāpēc SCP apvieno spēkus ar līdzīgi domājošiem politiskajiem spēkiem, tādā veidā mazinot centrisko politisko spēku sadrumstalotību,» pauž Smiltēns.

Gatavojoties vēlēšanām, SCP aktīvi strādā pie sava politiskā piedāvājuma izveides, piesaistot dažādu nozaru ekspertus, lai šis piedāvājums būtu atbilstošs Latvijas sabiedrības prasībām un vajadzībām. Tāpat aktīvi tiek strādāts pie jaunu biedru piesaistes un SCP Jauno politiķu akadēmijas attīstīšanas, norāda deputāts.

LRA valdē pašlaik strādā arī LRA valdes priekšsēdētāja Nellija Kleinberga, Liepājas domes deputāts, biedrības «Liepājnieki» valdes priekšsēdētājs Jānis Vilnītis, biedrības «Latgolys Spāks» priekšsēdētājs, deputāts Juris Viļums un Vidzemes partijas valdes loceklis, Ķekavas novada domes deputāts Valts Variks, informēja politiķis.

Kā ziņots, LRA un SCP vienojusies par sadarbību uz nākamgad paredzētajām 13.Saeimas vēlēšanām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu