«Vienotība» amatos dalīsies ar reģionu pārstāvjiem un «Kustības «Par!»» deputātiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

«Vienotības» Saeimas frakcijas vadītāja amatam plāno virzīt šā politiskā spēka pārstāvjus, bet vietnieku amatus varētu uzticēt reģionu pārstāvjiem un «Kustības «Par!»» deputātiem, žurnālistiem sacīja «Vienotības» priekšsēdētājs Arvils Ašeradens.

Ašeradens šodien ar «Vienotības» deputātiem pārrunājis turpmāko Saeimas frakcijas darbu. Politiķis pēc šīs tikšanās žurnālistiem vēl neatbildēja uz jautājumu par to, kad tiks mainīta «Vienotības» Saeimas frakcijas vadībā, vien norādīja, ka tas notikšot drīzumā.

Frakcijas vadītāja amatam iecerēts virzīt «Vienotības» pārstāvi, un kandidāts uz šo amatu ir deputāts Hosams Abu Meri. Savukārt tas, ko frakcijas vadītāju vietnieku amatiem deleģēs reģionālo partiju un «Kustības «Par!»» pārstāvji, būšot viņu pašu izšķiršanās.

Pašlaik «Vienotības» frakcijā no 22 deputātiem tikai desmit ir partijas biedri. Lai līdzsvarotu dažādās vēlmes ar «Vienotības» interesēm, partijas valdes priekšsēdētājs Arvils Ašeradens tiekas ar frakcijā pārstāvēto partiju politiķiem.

Kā ziņots, «Vienotības» valde no partijas izslēdza Āboltiņu, līdz ar to «Vienotības» Saeimas frakcijai būs jālemj par jaunu priekšsēdētāju. Partijas valde šim amatam rekomendējusi deputātu Hosamu Abu Meri.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu