Par € 2,75 miljoniem palielina līdz gada beigām pieejamos līdzekļus neparedzētiem gadījumiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Ministru kabinets šodien atbalstīja Finanšu ministrijas (FM) priekšlikumu šā gada budžeta programmai «Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem» pārdalīt 2 753 193 eiro.

Pēc FM priekšlikuma no programmas «Valsts parāda vadība» ietaupītos līdzekļus 886 373 eiro apmērā pārskaitīs uz programmu «Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem».

Savukārt no dotācijas VAS «Valsts nekustamie īpašumi» muzeju krātuvju kompleksa būvniecībai Rīgā, Pulka ielā 8, uz programmu «Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem» tiks pārskaitīti 1 866 820 eiro.

Minētie līdzekļi pārdalīti, lai no programmas «Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem» nepieciešamības gadījumā varētu piešķirt līdzekļus neparedzētiem izdevumiem katastrofu un dabas stihiju seku novēršanai, to radīto zaudējumu kompensēšanai, valsts pārvaldes uzdevumu nodrošināšanai gadījumos, ja netiek izpildītas līgumsaistības, citiem neparedzētiem gadījumiem un valstiski īpaši nozīmīgiem pasākumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu