Trolejbusa vadītājs pozē kreklā ar uzrakstu «Rossija»; «Rīgas satiksmei» vienalga

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kadrs no "Bez Tabu"

Latvijas svētku nedēļā kāds vīrietis vārdā Uģis sociālā tīkla «Facebook» profilā ievietojis bildi, kur viņš pozē pie trolejbusa, tērpies sarkanā «Россия» T kreklā, vēsta TV3 raidījums «Bez tabu».

Uz krekla lieliem burtiem kirilicā uzrakstīts kaimiņvalsts nosaukums, kā arī redzams milzīgs Krievijas ģerbonis. Vīrieša draugi sociālajā tīklā pārsvarā atbalstījuši viņa apģērba izvēli svētku nedēļai.

«Rīgas satiksmes» pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane raidījumam komentējusi, ka nevar kontrolēt to, kādu kreklu valkā transporta vadītājs.

Pēc viņas teiktā, uzņēmums sabiedriskā transporta vadītājiem nenodrošina formas tērpus, jo pavisam kopā ir ap 2000 vadītāju un tas prasītu pārāk daudz finanšu līdzekļu. Vienīgais noteikums tādējādi ir nākt uz darbu tīrā apģērbā.

«Mēs nevaram kontrolēt, kāds vadītājam ir krekls. Mēs to nepārbaudām. Tas ir vadītāja ziņā. Nav tiesības darbiniekiem norādīt, vai tas ir Krievijas, Amerikas, Londonas vai Portugāles izbraukuma krekls. Tā ir viņa atbildība, ko viņš uzvelk. Galvenais, lai apģērbs būtu tīrs,» stāsta Bartaševiča-Feldmane.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu