Valters Frīdenbergs gaida zvanu no klīnikas Vācijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste / LETA

«Charité» klīnikai Vācijā aizskaitīts pirmais depozīts - 17 000 eiro, tagad no klīnikas zvana atkarīgs, kad mūziķis Valters Frīdenbergs dosies turp, lai veiktu diagnostiku un saņemtu ārstēšanu, vēsta Latvijas Televīzija.

Labdarības organizācija «Ziedot.lv» klīnikai pārskaitīusi 17 000 eiro, taču ziedojumu vākšanu nepārtrauks, kamēr nebŪs zināmi visi ārstēšanas izdevumi, stāsta «Ziedot.lv» vadītāja Rūta Dimante.

Brīdī, kad klīnika saņems depozītu savā kontā, tā noteiks datumus, kad mūziķim būs garantēta palāta klīnikā un tālākā 10 dienu ārstēšana.

Tuvākajā laikā Frīdenbergs lidos uz Berlīni.

Vācu speciālisti noteiks tālāko ārstniecības kursu, kas var iekļaut gan operācijas, gan dažādas terāpijas. Būs skaidrs ārstniecības plāns, ilgums un izmaksas. Tajā brīdī būs zināms, vai saziedotā summa ir pietiekama. Ja tā būs, tad ziedošana tiks pārtraukta, ja nē, tiks turpināta.

Ja summa būs mazāka, tā tiks ziedota mūziķa rehabilitācijai vai arī ziedota palīdzībai citiem.

Portālā «Ziedot.lv» mūziķa ārstēšanai saziedoti jau 113 286 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu