Mārupe uz pusstundu ieslīgst tumsā. Veikalu apmeklētāji pārbīlī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Mārupē 30. novembra pēcpusdienā pulksten 14.32 vairāk nekā 1000 klientiem pazuda elektrība. Gaisma apdzisa arī lielveikalā «Maxima», par ko darbinieki un pircēji satraucās. Gaisma Mārupes iedzīvotāju mājās iedegās tikai pēc pusstundas, 14.59. Traucējumu cēlonis - ceļu satiksmes negadījums, kura laikā bojāts elektrolīnijas balsts.

Pustrijos dienā tika reģistrēts tehnoloģisks traucējums vidējā sprieguma 20kV (kilovoltu) elektrotīklā, ietekmējot elektroapgādi aptuveni 1340 klientiem Mārupē, informēja AS «Sadales tīkls».

Elektroapgādes traucējumus klientiem izraisīja ceļu satiksmes negadījums, kura laikā automašīna bojāja vidējā sprieguma gaisvadu elektrolīnijas balstu.

Tiklīdz tika saņemta informācija par notikušo, AS «Sadales tīkls» operatīvā izbraukumu brigāde nekavējoties sāka bojājuma lokalizēšanu, un jau pulksten 14:59 elektroapgāde tika atjaunota lielākajai daļai klientu.

Šobrīd elektroapgādes traucējumi ir vēl aptuveni 300 klientiem un AS «Sadales tīkls» turpina darbu, lai elektroapgādi visiem klientiem atjaunotu pēc iespējas ātrāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu