Aicina balsot par šī gada labākajiem mediķiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Latvijas Ārstu biedrība (LĀB) aicina nobalsot par šī gada labākajiem mediķiem, aģentūru LETA informēja biedrībā.

Par labākajiem mediķiem nominācijās «Gada ārsts», «Gada zobārsts», «Gada ārsta palīgs», «Gada māsa», «Gada vecmāte», «Gada farmaceits» un «Gada funkcionālais speciālists» iedzīvotāji tiek aicināti nobalsot līdz nākamā gada 14.janvārim.

Ar «Gada balvu medicīnā 2017» tiks godināti Latvijas mediķi 12 dažādās nominācijās, tostarp tiks pasniegta arī balva nominācijā «Gada cilvēks medicīnā», «Gada notikums medicīnā», «Gada slimnīca» un «Gada balva par mūža ieguldījumu medicīnā». Šajās nominācijās uzvarētājus nosaka LĀB ekspertu vērtējums.

Savukārt nominācijā «Gada docētājs» par saviem pedagogiem balso Rīgas Stradiņa universitātes un Latvijas universitātes medicīnas studenti.

LĀB rīkotā «Gada balva medicīnā» notiks astoto reizi. Arī šogad ikviens cilvēks var nobalsot par, viņaprāt, labāko veselības aprūpes speciālistu, atbildot uz pāris jautājumiem, kā arī minot pamatojumu, kāpēc tieši šis speciālists būtu pelnījis saņemt apbalvojumu. Balsot var LĀB mājaslapā «arstubiedriba.lv» un portālā «arsts.lv».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu