Garkalnes mērs uzvedas agresīvi un divas reizes iever auto durvīs žurnālistu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Garkalnes novada domes priekšsēdētājs Mārtiņš Gunārs Bauze-Krastiņš izcēlies ar agresīvu komunikāciju ar žurnālistiem.

Kā redzams TV3 raidījuma «Bez tabu» pirmdienas sižetā, priekšsēdētājs, nevēloties sniegt komentāru «Bez tabu» žurnālistam, sākotnēji atgaiņājas no viņa un tad divas reizes iever savas automašīnas durvīs.

Šī gada novembrī Garkalnes iedzīvotāji bija vērsušies pie raidījuma ar sasāpējušu jautājumu- padarīt drošāku ceļu, kas atrodas uz robežas starp Garkalnes un Ādažu novadiem.

Lai gan priekšsēdētājs apņēmās problēmu risināt, vēlāk internetā tika publicēta viņa videouzruna, kurā Bauze - Krastiņš paziņoja, ka iedzīvotāji «nodarbojas ar teroru», izsaucot žurnālistus, lai publiski runātu par neizdarībām. Bauze-Krastiņš paziņoja - tā kā iedzīvotāji sūdzējušies žurnālistiem, viņš «īpaši sekos, lai šis celiņš netiktu taisīts».

«Bez tabu» žurnālisti atkal devās pie priekšsēdētāja, lai skaidrotu situāciju. Bauze-Krastiņš atgaiņājās no žurnālista, liekot vērsties pie preses sekretāres. Kad žurnālists neatstājās, priekšsēdētājs kļuva nervozs un visbeidzot divas reizes ievēra «Bez tabu» žurnālistu savas automašīnas durvīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu